Bra kan bli bättre!

Denna veckas egenträning har skiljt sig en del från förra veckan. Jag har haft ont i mina underarmar och händer pga mitt jobb som massör. Detta har gjort att jag ”skjutit” upp min styrketräning till ”nästa dag” (varje dag). Först idag körde jag lite styrketräning för bröst, axlar och triceps. Hoppas på träningsvärk 😀 Annars har jag faktiskt fått till hela 4 löppass den här veckan, varav 2 intervallpass. Har ju precis börjat med löpningen så jag vill försöka ta det lungt i några veckor innan jag kör längre pass. Har väl ändå fått ihop mellan 15 och 20 km den här veckan, varav ett var ett superhärligt utomhuspass i skinande sol 😀 Så jag är nöjd! Som vanligt så tycker jag att det är roligare med svettiga konditionspass, men då jag upptäckt att min kropp svarar bra på styrketräning så vill jag bättra mig på den punkten. Det är härligt att känna att man hela tiden kan bli bättre och att kroppen kan bli både starkare och smidigare ju hårdare man jobbar. Tänker för övrigt på vad jag stoppar i mig lite extra mycket nu, dock varken vill eller kan jag avstå sött till 100%. Apropå sött så var jag nog en björn i mitt förra liv! De går ju i ide på vintern, vaknar på våren. De gillar lax, honung och blåbär: Jag i ett nötskal!

Gott med sött

Nästa vecka är det ju påsk, och då vet vi ju vad som nalkas. (Påskgodis,Påskmust etc). Men efter påsk, då ska jag faktiskt testa en detoxkur och se hur mycket skit jag har i kroppen.

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: