Smällar man får ta…

…fick vara med på mitt eget boxpass igår, och redan i uppvärmningen blev jag ”knockad”. Tur att det var utan handskar, men jäklar vad ont det gjorde. Grym tjej jag fick stå med igår, en sådan som ALDRIG ger upp och som inte är rädd för hårt jobb. Hon hade på sig en t-shirt där det stod Ironman Hawaii på..då förstår ni att det inte var en ”vanlig” tjej 😀

Fläskläpp någon?

Igår kändes det mer än det såg ut att vara. Men idag ser det värre ut än det känns. Är lite öm bara, annars är jag nästan lite besviken över att jag inte fick en synligare skada utanför läppen. Det hade varit roligare och coolare 😉 Nåväl, efter gårdagens 3 klasser som jag inte bara ledde utan även fick köra själv (spinning, afro, box) så är ordet TRÖTT inte tillräckligt för att beskriva hur jag mådde i kroppen. Orkade inte fixa middag, åt en andra frukost, var uppe max en timme efter att jag duschat och la mig 21.00. Sov 9 timmar. Skönt!

 

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: