10 dagar kvar!

Ja du skrutt…om 10 dagar vill jag att du behagar komma ut till din mamma o pappa för vi har ingen tålamod längre. Din pappa säger att det är helt ok om du så kommer under Champions League nu på lördag kväll (tänka sig! Han älskar dig redan! 🙂 ), och själv önskar jag mest av allt att du kommer i tid så att du kan få vara med på din morbrors student. Jag vet att du förmodligen trivs väldigt bra där inne i min mage men jag lovar att du kommer trivas mycket bättre utanför 😀 Vi är iallafall många som väntar på dig så det är bara att sätta igång värkar för JAG ÄR REDO att ta dem!

Under tiden som jag väntar så leker jag masterchef i köket och försöker hålla kliniskt rent i badrum och kök+ dammsuger mest hela tiden. Och vilar…och äter!

Jag googlar varje dag på vilka tecken som tyder på att förlossningen är igång (förutom de uppenbara om vattnet går osv) och det här med att tömma tarmen rejält dagarna innan ska tydligen vara ett sådant. Så ingen är mer glad än mig om jag blir extra skitnödig och får sitta på toaletten en hel dag bara jag till slut kan få krysta ut en frisk skrutt!

Apropå 10 dagar kvar då… Enligt min mamma så kom jag ca 10 dagar för tidigt och enligt viss forskning så sägs det att det sitter i arvsanlagen när förlossningen sätts igång. Så, nästa lördag är den 4e juni och då är det 10 dagar innan det egentliga datumet…Håll tummarna för att skrutt behagar visa sig då 🙂

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: