Dagens första

Anledningen till att jag är uppe med tuppen idag är att jag låg och fantiserade om frukost när jag låg i sängen….HUNGRIG, med andra ord. Jag kan inte äta riktigt lika mycket åt gången nu så dagens första mål ser ut så här:

En skål med fil, en skiva sportknäckebröd som jag delat i mindre bitar, en näve stora härliga blåbär och några valnötter. Ja, och en kopp te med sojamjölk. Blir fint så! Annars har jag planerat att ”fixa” här hemma idag. Tänker mig den där 50-talshemmafrun som vissa dagar tar över min kropp och hjärna….Det är tydligen en åkomma man får när graviditeten börjar gå mot sitt slut (och man inte har något annat för sig än att bara vänta…). Var för övrigt på kontroll på mvc igår (förhoppningsvis den sista innan det är dax!) och allt var perfekt. Perfekta hjärtljud från skrutten, perfekt blodtryck hos mig, perfekta hb- och glukosvärden i mitt blod och nu har jag gått upp perfekta och härliga (nåja) 11 kilon 😀 Huvudet ligger neråt och tydligen har skrutten en stor  rumpah (haha, ja, ni som vet vem pappan är vet ju vems rumpa den brås på 😉 ) vilket känns bra så länge den inte föds med rumpan först…

Inatt drömde sambon att jag födde, själv drömde jag att jag hade en orm i sängen som jag dödade med mina bara händer. Helt normalt med andra ord!

Dax att ta tag i dagen nu människor 😀

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: