Det handlar om balans!

Ja hörrni. Då ska vi se vad jag hunnit med se’n sista inlägget…tvättat 4 maskiner, bakat kärleksmums och lagat en favoriträtt (till jul egentligen men blev sugen på det idag så…). Ja, och så fick jag hem nya numret av min favorittidning!

I bilder:

Kärleksmums

Mycket fett är ett måste 😀

Lite inspiration....

Dagens mage i träningslinne 🙂

Ja, nu återstår det bara att äta upp allt då….Närrå, har en plan mitt i detta galenskap ( ja, det kan inte vara normalt att hålla på så här….). Jag ska nämligen fylla vår frys med matlådor och fikabröd. Så slipper jag fixa mat eller fika när folk kommer på besök när skrutten kommer. Och jag ÄLSKAR mitt nya kök! Speciellt min ugn. Och min långpanna. Herregud ni hör ju….

Ha en härlig fredag och passa på och ta det lugnt och njuta av er helg (om ni inte jobbar i helgen vill säga, då får ni njuta när ni blir lediga). Och så håller vi tummarna för att jag börjar få värkar under helgen, ok?

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: