Vad ser du i spegeln?

Idag har jag rensat en kamera med diverse bilder på nära och kära och hittade några riktigt hemska postgravida bilder på mig. Det ”roliga” med det här är att jag blev chockad av att se mig själv på bild. Jag menar, i mitt huvud och i min spegel så såg jag ju helt okej ut i kroppen bara dagar efter förlossningen och jag tyckte att jag ändå inte var så fet då jag ändå fick på mig mina gamla kläder (ok, de satt tajt men jag fick på mig dem…). Men hör och häpna, jag såg ut som en svullen oompaloompa. Här är beviset:

ca 1 1/2 månad efter förlossningen....bjuder på ert skratt 🙂

Alltså, jag har tydligen en bra självkänsla och ett gott själförtroende som när jag ser mig i spegeln allt som oftast är nöjd med det jag ser. Jag menar, kroppen funkar som den ska, jag är frisk och känner mig stark. Visst skulle jag vilja vara minst 5 cm längre, ha mindre kroppsbehåring och gröna ögon. Men det kunde varit värre 😉

PS. Imorgon kommer nytagna bilder för att se hur jag utvecklats på 6 månader 🙂 Ds.

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: