Dagens benpass

Idag blev det ett snabbt besök på gymmet och väl där är det full fokus som gäller. Då jag är och hälsar på i mina hemtrakter (där jag växt upp f o m det jag var 6 år tills jag flyttade därifrån någon gång runt 20- års åldern)så får man ”stå ut” med att folk ”stör en” när man står och lyfter som bäst 😉 Så passet blev inte riktigt så tungt som jag ville ha det, men gjorde det bästa av situationen och körde 6 olika benövningar:

1-2: I smithmaskin: knäböj och utfall (utan vila) 3x 12/övning

3-4: Från cablemaskin: Benspark bakåt+ utåt (utan vila) 10×3 på bensparken och 12×3 på spark utåt.

5: Utfall från stepbräda (högsta nivån) m viktplatta på ena axeln för mer balansträning 15×3

6: ”Draken” m viktplatta 10×3

Är det någon övning ni vill se bild på så får ni önska det, hade bråttom idag då jag lovat pappa (barnvakten) att jag skulle träna i ca 30 min…som p g a att folk kom fram och pratade med mig (min gamla fritidsfröken bl.a. :D)uttökades till ca 60 min och när jag kom hem hade V bajsat och morfar hade inte vågat byta blöja på honom…haha. Så det var liksom till att göra sitt på gymmet och sedan springa hem igen.

Annars har det inte blivit promenader på 2 dagar nu pga storm här på kusten i onsdags och idag gick dagen så fort! Men imorgon ska jag, om vädret tillåter för ja, i det här fallet vill man inte gå ut med en barnvagn som riskerar att blåsa bort (och tro mig att det kan blåsa!), ta en promenad 🙂

Må gott!

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

2 Responses to Dagens benpass

  1. Gärna den där utfall från bänk! De andra tror jag att jag fattar 🙂 Bra pass! Jag ska köra ben imorgon så jag kanske snor lite härifrån!

    • doit4life says:

      Ok, ska se om jag har ett kort från tidigare träning..men annars så ska du ha den bakre foten på bänken (den andra nere på golvet) och viktplattan ska du ha på samma sida som det bakre benet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: