Dagens

Dagens pw bestod mest av ”power to the soul” om ni förstår…inte så mycket puls, men desto mer mys med Vincent. Vi matade fåglarna vid Lötsjön och han kollade förtjust på alla fina änder/gäss/ankor bl.a.

image

Sedan gick vi förbi Droppens bageri…ja, vi gick förbi men så tänkte jag: Äh,vad fan! Så vände jag och råkade köpa semlor med mig hem…nej, jag VALDE att smaka på de där semlorna som folk köade till förra veckan. Jag säger bara: Det var såååå värt det 🙂 Vilken tur att bageriet ligger en sisådär 300 m från mitt hem… 😉

Har annars haft afro/core idag och kört kettlebellklass. Och lekt med Vincent. Nu är det helg! Inga klasser på hela helgen dvs bara vara mamma och flickvän 🙂

Sov gott!

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

4 Responses to Dagens

  1. Jenny Lundin says:

    Härligt!
    Städat huset har jag gjort idag. Och solat på balkongen:-). My lekte i sin lekstuga och Lea sprang runt i sin gåstol… Skön dag helt enkelt. Snart dax för kvällens plankor:-) Jiha!

  2. Jenny Lundin says:

    Ps. Semlor ÄR gott:-)))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: