Gomorron!

Vaknade med mer snor i näsa och halsont 😦 Att Vincent snorar och hostar på mig hela dagarna gör ju inte saken bättre. Så därför blir det ingen Kettlebellklass ikväll. Det får räcka med mina 2 klasser som jag leder och sedan får jag snällt gå hem. Jag har svårt att inte ta ut mig helt när jag tränar och jag blir så tävlingsinriktad (jag MÅSTE liksom göra fler varv än någon annan….) just på kettlebellsklasserna så det är lika bra att jag lyssnar på kroppen idag.

Hade en spinningklass igår kväll och kan inte nog poängtera hur VIKTIGT det är att man ÄTER och dricker ordentligt före träning. Jag kan inte riktigt förstå hur man tänker om man inte äter innan en spinningklass? Mina klasser är rejält tuffa och även om jag är noga med att säga att man jobbar utifrån sin egen kropp och dagsform så är det tyvärr alldeles för många som inte lyssnar på sin kropp. Igår var det flera stycken som gick (den första efter 15 min?!) och först så tänkte jag: Oj då, är klassen så dålig? Men sedan frågade jag i receptionen och då visade det sig att folk blivit illamående p g a att de ej ätit. Så snälla ni: Se till att ÄTA innan ni tränar. Hinner ni inte äta en större måltid så få i er ett mellanmål i form av protein och kolhydrater t.ex en hemmagjord smoothie, keso m några sötmandlar och bär, en matig smörgås etc. I absolut värsta fall så ta en banan så får ni i er snabb energi, men se till att planera in mellanmål om ni jobbar hela dagarna!

Funderar på ett nytt upplägg till mina spinningklasser. Vad säger ni om det här? 😉

Nu morgonplanka, sedan dax för det här, ta hand om mamma som kommer hit idag och jobb. Vad gör ni idag?

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

6 Responses to Gomorron!

 1. Yvette says:

  Herregud jag hade blivit helt förtvivlad om folk började gå flera stycken samtidigt. Själv hade jag i alla fall sagt till!!

 2. Yvette says:

  Alltså om jag satt med som deltagare och var tvungen att gå.

  • doit4life says:

   Hehe, ja, det r ju frsta knslan man fr…men sedan vet jag ju att jag R bra s om folk gr beror det inte p mig 😉

  • doit4life says:

   ..man mste liksom tycka att man r bra sjlv annars blir det jobbigt 😉

   Den 8 mars 2012 10:11 skrev Gabriella Varas :

   > Hehe, ja, det r ju frsta knslan man fr…men sedan vet jag ju att jag > R bra s om folk gr beror det inte p mig 😉 >

 3. Jobbigt om du håller på att bli sjuk. Hoppas det är falskt alarm annars får du krya på dig. Och galet att inte äta ordentligt, fy på dem!

 4. madde says:

  oh my god, ja ett spinningpass som såg ut som det där från koreas got talent vore ju lätt som en plätt 😉 krya på dig gabs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: