En bra känsla!

Fick precis en sådan där härlig känsla i magen om att livet känns så himla härligt just nu. Jag har så mycket roligt att se fram emot i höst! Den stora fördelen med att vara egen företagare är att man jobbar med något man brinner för och jag får hela tiden nya idéer om hur jag kan utveckla både företaget och mig själv. Många är det som tycker det är lite märkligt att starta eget under sin mammaledighet, men jag har aldrig varit med om att få så mycket idéer och VILJA att förändra något som just under den tiden. Om jag inte hade fått barn, så hade jag förmodligen dragit på att starta eget ännu mer. För jag vågade inte! Det kändes så jobbigt, ouppnåeligt och främmande. Men jag är såååå glad att jag skickade in papperna till skatteverket och bolagsverket i början av året. Och jag är så jävla stolt över mig själv 🙂 Nu gäller det bara att samla ihop alla idéer och förverkliga en i taget. Planera och organisera (inte min starka sida, men vill jag så kan jag!) och fortsätta utvecklas.

Så till alla där ute som inte känner att det ska bli kul att återvända till jobbet i höst: Vad skulle du VILJA jobba med istället? Vad ÄR din stora dröm? Och framför allt, VÅGAR du förändra?

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: