Recept!

Här är ett recept på supergoda, glutenfria plättar som man kan äta till mellanmål:

3 ägg

2 msk mandelmjöl

1,5 msk fiberhusk

1 dl keso

en näve m hackad sötmandel

Blanda samman alla ingredienser och stek några minuter på varje sida.

Det här receptet räcker till ca 10 st plättar (små) och jag serverade detta med 3 msk Milbona kvarg från Lidl och ett berg av hallon och blåbär. Supergott, mättande och nyttigt!

image

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: