Mina mammor rockar!

Wow, idag dök det upp 25 mammor på dagens Mammabootcamp, varav en kollega från Spångas Mammabootcamp 🙂

Dessa mammor är så grymma på alla sätt och vis. De kommer och jobbar stenhårt varje gång och jag ser hur de blir bättre och starkare för varje gång. Jag kan inte sluta prata om dem inför alla, för jag är så STOLT över dem 😀

Dagens bild får bli den här på vår tvillingmamma, som har barn som är lika stencoola som hon är 😉

Har ni inte provat den här effektiva träningsformen och är nyfikna på vad den handlar om så kolla in vår officiella hemsida där ni kan hitta alla orter runt om i Sverige bl.a, där den finns tillgänglig. Skillnaden med det här konceptet och andra koncept som finns på vissa gym, är att vi alla som leder faktiskt är utbildade inom just mammaträning. De flesta är även mammor själva och har gjort den långa resan med att komma tillbaka i form efter en förlossning, så det finns ingen bättre som kan leda klasserna. Hör skräckhistorier hela tiden om folk som kör mamma/barn klasser på ställen där de har NOLL koll på mammaträning (Nej, det är INTE ok att be mammor göra sit-ups varken raka eller sneda eller ställa dem på ett löpband direkt efter en förlossning eller som PT ge dem värsta kampsportövningarna). Detta leder bara till skador! Så snälla mammor där ute som läser detta, sprid ordet om mammabootcamp och gör er själva en tjänst genom att investera i den här trningsformen eller läsa på själva om hur ni bäst tränar efter en förlossning. För tyvärr finns det INGA garantier på att folk som kallar sig PTs eller tycks ”ha koll” på träning har koll på just MAMMATRÄNING.

Tack för idag mamas, ser fram emot att varje vecka slå nya närvarorekord 😉

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: