Läser just nu

image

I den här boken finns det mycket klokt att läsa, bl.a:

”Skapa morgon- och kvällsrutiner som gör dig glad och nöjd”

Jaha, säger ni, det var väl inget nytt?! Nej, det är ingen rocket science men den får en att tänka till! Att starta min dag med en god och STOR frukost och kunna sitta i lugn och ro och äta är en lyx. Och att sedan på kvällen, när man jobbat färdigt, nattat barn och fixat hemma. DÅ är det otroligt skönt att krypa upp i soffan med någon man tycker om och se på sin favoritserie (True Blood och Modern Family är det här bl.a.). Då startar jag min dag bra och avslutar den bra. Sedan är jag otroligt noga med min sömn, minst 8 timmar varje natt!

Vad gör du för att göra din dag lite bättre?

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

One Response to Läser just nu

  1. Josefine says:

    Jag försöker hinna upp innan barnen vaknar, eller i alla fall innan deras pappa ska till jobbet. Så jag hinner göra mig i ordning och fräsch (hmm… Så pass som man kan bli som en tvåbarnsmamma till två små under två år, och ha nystartat företag) – då behöver jag inte heller stressa utan kan ta det lugnt med mina barn en stund på morgonen. Mycket viktigt för mig!
    /En ”kollega” från söder;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: