21 dagar utan socker

Glömde helt bort att skriva om det i bloggen, men förra veckan började jag med en 21 dagars sockerfri period, efter en helg med för mycket godsaker. Om jag ska vara HELT ärlig så är jag nöjd med att inte ha ätit något sött på 7 dagar nu, men lite ”skräp” har det blivit i form av:

* En mun rosé på mysig middag

* ca 5 tuggummin (bra om man ätit mycket vitlök eller fisk och ska ha massagekunder…)

* En ruta mörk (70%) choklad.

Första dagarna är värst och dagar med extra mycket jobb gäller det att äta ordentliga mellanmål för att inte ”trilla dit”. Men annars gäller det att ta en dag i taget! Och när det känns som jobbigast ställa sig frågan: Varför gör jag det här? Fokus på ditt mål, har du inget mål så blir det svårare att följa!

Kan jag kan du, så…vågar du?

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

2 Responses to 21 dagar utan socker

  1. Josefine says:

    Jag gjorde så för ett par år sedan. Höll uppe mellan oktober fram till julafton. Det gick faktiskt bra, trots att jag är en äkta sockerråtta! Nu… Hmm… Efter lördag kan jag testa. Men vi försöker tänka på vad vi stoppar i oss. Kanske mixar lite fryst banan och kanel, äter lite frukt och bär i stället.

    Jag har MBC i Karlskrona. Startade nu i veckan så har bara hunnit två pass än så länge – jätteroligt!!Hur länge har du hållit på?

    • doit4life says:

      Inne på dag 13 idag och det känns bättre och bättre 🙂 Jag har kört sedan förra hösten, men mer seriöst f o m mars i år. Det har dock exploderat nu i höst och har hur många mammor som helst som kör, vilket är jättekul! Det är oerhört givande att få se deras utveckling och det är enda gruppen som aldrig klagar över att något är för jobbigt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: