Utvärdering vecka 1

Planen är ju 2 egenträningspass (långt ord!) och 2 st teknikpass med Kettlebells. Den här veckan såg det dock ut så här:

Egna träningspass: 3 st

Teknikpass: 1

Jobb: 2 spinningklaser

Bonus: Fredagens promenad hem från ett jobb i Rissne i strålande solsken.

Nästa vecka kör jag igång med vårterminens schema och det kommer innebära 5 st fasta klasser/veckan (Spinning, core, kettlebells, Bootcamp4fun, Afrodans). Och det är egentligen DÅ jag får se till att vara extra noga med min egenträning.

Så. Nu har jag skrivit i min kalender att jag kör teknikträning på måndag+torsdag och egenträning tisdag+ torsdag. Söndagen blir vilodag.

Hur har matveckan gått då? Jo, jag har kommit in i mina matrutiner igen d v s jag äter 5-6 gånger/dag och väljer att äta det jag mår bäst av. Godisdagen blev i fredags då vi var bortbjudna på middag (2 glas äppelmust+ 5 praliner blev summan den dagen). Nyårsafton var ju i måndags men räknade inte den som en godisdag, är det nyårsafton så är det 🙂

Annars så har det varit en mentalt jobbig vecka p g a olika saker som pågår runt omkring. Men. Det är i dessa jobbiga stunder som det är viktigt att man tar hand om sig själv lite extra. Och fokuserar på målet! Samt har folk som stöder ens beslut och inte ifrågasätter varför jag äter viss mat eller inte osv. För det är tydligt att det här med att leva hälsosamt är ibland mer provocerande än att äta ” som alla andra”.

Men vem bryr sig om vad andra tycker, ellerhur?

Annonser

Om doit4life
Är en nybliven egen företagare inom friskvårdsområdet, med stora mål och drömmar. Brinner just nu lite extra för mammaträning men skriver en hel del om min vardag som småbarnsmamma, gruppträningsinstruktör och massör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: